måndag 9 februari 2009

Bruten Tumme och varmt som f**!

Hejsan hejsan!

Här kommer en uppdatering från min sida av jorden och jag har lite tråkiga nyheter för dom som tycker om mig och dom som inte tycker om mig så är det väl goda nyheter.

Efter sist jag skrev så åkte vi iväg på en liten mini semester, det blev en rolig tipp med mycket olika saker som vi gjorde. Vi åkte bil på 90 mile beach ca: 150 km, det va coolt som fan. Sen så såg vi väldigt mycket landskap, vatten och konstigt folk.

Väl tillbaka i Auckland så började jag träna igen. Jag kände att jag började få upp farten och det gick väldit bra. I slutet av Januari så åkte vi ner till ett ställe som heter Woodvill, där vi skulle raca. Ett väldigt stor tävling som tydligen alla åker. Jag kom dit på morgon kl. 7 och då var allt redan i full gång.

Jag kastade in min hoj hos Teamet som jag åker för, jag slängde på mig kläderna, hoppade upp på hojjen och ut på träningen. Banan var väldigt skitig. dom hade vattnat som fan och det var en lång bana med många hopp på, jag fick 4 varv innan dom flaggade av. What a fuck!! Jag hade inte en aning om hur banan gick, jag hade inte hoppat ett hopp och nu ska jag ut i ett race?? Jag var inte ensam om att tycka de va lite för kort träning. Så vi klagade lite och fick en till träning på 4 varv. Efter den så satt banan bättre, den var ritkigt bra med mycket spår och många kanter. Ut till första heatet så lottade dom vart man skulle stå.

Jag fick stå näst längst in, inte så jävla bra direkt. Men jag var ut som 5:a och åkte mycket fortare än dom framförvarande, vi en inbromsning var jag förbi 4:an och var på utsidan av honnom efter en kurva upp i ett hopp. Kille fick nått kast och tog med sig mig av banan. Jag lanadade i en hög med däck och flög sedan ut i banan igen. Jag fick vänta på att hämta hojjen tills alla hade passerat och jag drog upp hojjen, satte mig på den och skulle sätta handen runt handtaget. Nått var fel, hande gick inte runt. Det var nå vajsing på tummen, trodde den va ur led så jag provade att dra den rätt men det funkade inte så bra. jag åkte tillbaka, gick till ambulansen, Dom körde in mig till Sjukhuset och där konstaterade dom att den va av. Dom försökte lägga den till rätta, läkare tyckte det blev bra men inte jag, sa det till dom men dom lyssnade inte.

Så nu väntar jag att få operera tummen hos en specialist, han tyckte att det behövdes ha en platta på den som höll ihop tummen. Annars så kommer jag ha en missbildad tumme!

Så där e läget just nu.

Inför detta år var det svårt att hitta nån bra lösning på vilka jag ska sammarbeta med detta år. Jag hade några förslag men i slutändan blev det Honda City som jag valde att stanna kvar hos, trivs mycket bra och dom e trevliga att jobba med.
Sen så är det klart att jag lämnar FOX efter 6 år (tack för all hjälp under dom åren) för att prova att åka med nått annat. Jag avslöjjar inte än, det får ni se ute på banan i april.

Förövrigt så vill jag bara säga att det är ca: 33 grader varm, men vad fan gör de när man inte kan åka hoj.

Simma Lugnt/ Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar